تغذیه سالم

کانال مطب آنلاین:matab_online@

۲۵ مطلب در مهر ۱۳۹۵ ثبت شده است

مواد مغذی موجود در روغن سویا!


"برای دانلود تصویر با کیفیت اصلی، روی تصویر کلیک کنید"

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
Nasser Dehghani

مواد مغذی موجود در روغن ماهی!


"برای دانلود تصویر با کیفیت اصلی، روی تصویر کلیک کنید"


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
Nasser Dehghani

مواد مغذی موجود در روغن ذرت!


"برای دانلود تصویر با کیفیت اصلی، روی تصویر کلیک کنید"

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
Nasser Dehghani

مواد مغذی موجود در روغن آفتابگردان!

"برای دانلود تصویر با کیفیت اصلی، روی تصویر کلیک کنید"

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
Nasser Dehghani

سلام سیب، خداحافظ دیابت !

سیب ها خوشمزه، مغذی و خوش مصرف هستند. مطالعات نشان داده اند که سیب ها دارای خواص سلامتی بسیاری هستند. سیب دارای کربوهیدرات هایی است که بر سطح قند خون تاثیر میگذارد. با این حال کربوهیدرات های یافت شده در سیب به طور متفاوتی با شکر یافت شده در هله هوله ها یافت میشوند. این مبحث نحوه تاثیر سیب بر سطح قند خون را بیان میکند.

 

به ادامه مطلب مراجعه کنید:


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
Nasser Dehghani

میزان ریزمغذی های روغن کنجد!

"برای دانلود سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید"

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
Nasser Dehghani

میزان ریزمغذی های روغن کانولا!


"برای دانلود سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید"
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
Nasser Dehghani

میزان ریز مغذی های روغن زیتون!

"برای دانلود سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید"

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
Nasser Dehghani

روغن های سالم برای پخت و پز!

شما انتخاب های زیادی برای چربی ها و روغن ها برای پخت و پز دارید. اما موضوع فقط انتخاب یک روغن سالم نیست بلکه سالم باقی ماندن آن بعد از پخت نیز یک مسئله مهم است.


پایداری روغن های پخت و پز:

هنگامی که شما در درجه حرارت بالا غذا تهیه میکنید، خواهان استفاده از روغنی هستید که در دمای بالا اکسید نشده و به راحتی خراب (رانسید) نشود. هنگامی که روغن اکسید میشود ایجاد ترکیبات مضری میکند که یقینا فرد مایل به مصرف آن نیست. مهمترین فاکتور مقاومت یک روغن به اکسید و رانسید شدن ؛ درجه اشباع اسیدهای چرب آن میباشد. روغن های اشباع دارای پیوندهای یگانه هستند ولی روغن های غیراشباع مونو دارای یک و پلی دارای دو یا تعداد بیشتری پیوند دوگانه هستند. این پیوندهای دوگانه هستند که فعال بوده و به حرارت حساس اند. چربی های اشباع و غیراشباع مونو نسبتا به حرارت پایدار بوده ولی روغن هایی که دارای مسزان زیادی اسیدچرب غیراشباع پلی هستند نباید برای پخت و پز و مخصوصا سرخ کردن استفاده شوند. در اینجا ما در مورد انواعی از روغن ها بحث کرده و به نتیجه خواهیم رسید:


به ادامه مطلب مراجعه کنید:


۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
Nasser Dehghani

عوارض و بیماری های ناشی از افزایش سدیم !

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
Nasser Dehghani