قارچ ها برای هزاران سال است که مصرف دارویی و غذایی دارند و در آشپزی برای دادن طعم و بافت به غذا استفاده می شوند. این مقاله به خواص سلامتی قارچ اشاره می کند.


مغذی و کم کالری:

رومی ها به قارچ لقب غذای خدایان داده اند. قارج دارای کالری و انرژی کمی است اما غنی از پروتئین و فیبر و مواد معدنی و ویتامین های متعددی است. قارچ را می توان به عنوان منبع پتاسیم، سلنیوم، ریبوفلاوین و نیاسین عنوان کرد.


تقویت سیستم ایمنی:

قارچ در طب چینی برای صدها سال برای تقویت سلامتی استفاده می شده است. بتا گلوکان های موجود در قارچ می توانند با ویروس ها مبارزه کنند.


مبارزه با سرطان:

در کشورهای آسیایی بتا گلوکان ناشی از قارچ برای مبارزه با سرطان استفاده می شده است. در مطالعات انسانی یافت شده است که بتاگلوکان ها مثل لنتینان دارای اثر مستقیمی بر روی بقا هنگام شیمی درمانی می باشد.


مفید برای سلامت قلب:

قارچ دارای موادی است که سبب کاهش کلسترول می شوند. در یک مطالعه که روی افراد دیابتی انجام شد، مصرف 14 روز قارچ سبب کاهش کلسترول و تری گلیسیرید خون این افراد شد.

قارچ داری آنتی اکسیدان های متفاوتی است که سبب کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو می شوند.