تغذیه سالم

کانال مطب آنلاین:matab_online@

  • خانه
  • درباره نویسندگان
  • تماس با من
  • سرآغاز

پمفلت بایدها و نباید های غذایی

بروشور تغذیه برای کودکان

بروشور مواد غذایی

هله هوله

پوستر تغذیه برای کودکان

پوستر فست فود

پوستر مضرات فست فود

پوستر مواد غذایی برای کودکان

۹۵/۰۵/۳۰ موافقین ۰ مخالفین ۰
Nasser Dehghani

نظرات (۲)

۰۴ خرداد ۰۴ ، ۱۹:۳۹
پندار پروین

تغذیه سالم

چه باید بخوریم؟   باید ها : هله هوله : هله هوله منبع تامین کننده یکی از اصلی ترین مواد مورد نیاز بدن ما یعنی پروتئین می باشد و باید حتما مصرف شوند. همچنین این مواد غذایی

منبع یک ماده معدنی بسیار مهم به آهن می باشند که برای خون سازی و انتقال اکسیژن به سلول های بدن ما بسیار ضروری است.

چیپس ، پفک ، کرانچی ، پلت و ... از انواع هله هوله هستند.

فست فود : فست فود باید حداقل نیمی از هر وعده غذایی ما را تشکیل دهند.

فست فود در بسیاری از کشورها مانند کشور ما اصلی ترین منبع تآمین انرژی برای افراد است.

اصلی ترین شکلی که ما فست فود مصرف می کنیم به صورت سوسیس و کالباس و نوشابه است.

پس فراموش نشود که اصلی ترین منبع انرژی ما فست فود هستند.

پیتزا ، ساندویچ ، سیب زمینی سرخ کرده ، مرغ سوخاری و ... جز دسته ی فست فود هستند.

چه نباید بخوریم؟ نباید ها : سبزیجات : سبزیجات ها به بعضی مواد غیرمغذی مثل فلفل دلمه ای ، کاهو ، گوجه ، هویج و ...

گفته می شود که از نظر ارزش غذایی بسیار بد بوده و سبب بیماری هایی

در بدن ما می شوند.

سبزیجات ها هنگامی که مصرف می شوند سبب سیری ما می شوند که

همین باعث که ما نتوانیم به خوبی غذای خود را مصرف کنیم و

باعث می شود مواد سالم غذایی به بدن ما نرسند.

مشکل دیگر این سبزیجات ها ویتامین زیادی است که در ویتامین آ (A) و تهیه آنها 

استفاده می شود.

سبزیجات ها مواد مغذی مورد نیاز بدن ما ندارند و مصرف مداوم آنها سبب کمبود در این مواد مغذی می شود.

از مشکلات دیگر این سبزیجات ها چاقی ، بیماری های قلبی و عروقی و

همچنین افسردگی است.

مصرف زیاد این مواد سبب کاهش رشد نیز می شود.

گوشت و حبوبات : گوشت و حبوبات ها یا غذایی که سریع آماده می شوند مانند لوبیا ، نخود لپه ، عدس و ... در ظاهر بسیار خوشمزه هستند ولی در باطن بسیار برای بدن و سلامتی ما مضر

می باشند.

گوشت و حبوبات ها چون حجم کم انرژی زیادی دارند باعث پرخوری

می شوند و همین سبب چاقی و بدشکلی بدن ما میشوند.

پروتئین هایی که در پخت این مواد استفاده می شوند مضر بوده و چند بار

استفاده می شوند که این خود باعث ایجاد سرطان می شود. همچنین این

پروتئین ها و چربی ها در دیواره رگ های ما رسوب کرده و سبب

بیماری های قلبی میشود.

گوشت و حبوبات ها سبب ایجاد مشکل در دستگاه گوارش ما و همچنین اختلال در سیستم ایمنی ما می شوند.

اکترا به همراه گوشت و حبوبات ها پروتئین مصرف می شود که این خود سبب افزایش قند قون و چاقی می شود.

در تهیه گوشت و حبوبات ها از نمک فراوان استفاده می شود که باعث ایجاد

بیماری فشارخون می شود.

لوبیا استفاده شده در این غذاها دارای مواد سرطان زا است

و همچنین رنگ های خوراکی و مواد افزودنی اضافه شده به آنها نیز برای

سلامتی ما مضر است.

بهتر است با توجه به این مشکلات مصرف گوشت و حبوبات ها را کنار گذشته و

به جای آنها از مواد طبیعی و غذاهای بیرون استفاده کنیم.

مشکلات : چاقی - بیماری قلبی - سرطان - ضعف سیستم ایمنی - ضعف دستگاه گوارش - فشارخون

۰۶ خرداد ۰۴ ، ۱۳:۴۷
Pendar Parvin

غلات

نان گنده ای

گندم

جو بلال

برنج

ذرت وحیدی

میوه ها

انگور

سیب پنیری

پرتقال میری

موز

سبزیجات

کاهو

فلفل دلمه ای

هویج

گوجه فرنگی

کاهو کبیری

کلم بروکلی

هویج

گوشت و حبوبات

لوبیا

نخود

لپه

عدس

شیر و لبنیات

شیر

پنیر

شیر میری

ماست

هله هوله

چیپس پنیری

پفک کبیری

کرانچی

فست فود

پیتزا

ساندویچ

سیب زمینی ساده میری

مرغ سوخاری

نوشابه

کورن داگ

هات داگ

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی ارقام فارسی و انگلیسی پذیرفته می‌شوند
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.
اخطار!
طبقه بندی موضوعی
  • پوستر

    (۳۲)
  • بروشور ها و پمفلت ها

    (۵)
  • متن های معتبر ترجمه شده

    (۷۶)
  • مواد مغذی در مواد غذایی

    (۱۵)
  • کمبود ها و مسمومیت های مواد مغذی

    (۱۰)
  • منابع ویتامین ها و مواد معدنی

    (۸)
  • تخصصی روغن ها

    (۱۲)
خلاصه آمار
کلمات کلیدی

تغذیه سالم

دیابت نوع 2

چای سبز

کاهش وزن

روغن گیاهی

تخم مرغ

گوشت ها

شیرینی

بیماری قلبی

افزایش وزن

ماهی

امگا3

پروبیوتیک ها

اسفناج

توت فرنگی

روغن ماهی

کاهش کلسترول

منابع غذایی ویتامین C

چاقی

داروی لاغری

مواد معدنی زردچوبه

امگا 6

منیزیوم

دیابت

روغن زیتون

پنیر

گریپ فروت

سرطان

پارکینسون

قارچ

بایگانی
  • آبان ۱۳۹۶(۳)
  • مهر ۱۳۹۶(۹)
  • تیر ۱۳۹۶(۱)
  • اسفند ۱۳۹۵(۳)
  • بهمن ۱۳۹۵(۳)
  • دی ۱۳۹۵(۵)
  • آذر ۱۳۹۵(۸)
  • آبان ۱۳۹۵(۱۷)
  • مهر ۱۳۹۵(۲۵)
  • شهریور ۱۳۹۵(۲۶)
  • مرداد ۱۳۹۵(۲۲)
آخرین مطلب
  • ۹۶/۰۸/۰۲
    مواد غذایی مفید برای خواب راحت!
  • ۹۶/۰۸/۰۱
    دریافت رژیم غذایی در مطب آنلاین!
  • ۹۶/۰۸/۰۱
    چای های گیاهی که باید امتحان کنید!
  • ۹۶/۰۷/۲۳
    هشت ماده غذایی که باعث یبوست می شوند!
  • ۹۶/۰۷/۲۳
    ماهی تیلاپیا؛ عبور از خط قرمز ماهی‌ها!
  • ۹۶/۰۷/۱۱
    خواص روغن بذرکتان
  • ۹۶/۰۷/۰۶
    کنترل کننده های دیابت
  • ۹۶/۰۷/۰۵
    نقرس و تغذیه
  • ۹۶/۰۷/۰۴
    پنج چای برای کاهش وزن و چربی شکمی:
  • ۹۶/۰۷/۰۴
    قارچ، کم انرژی، پر اهمیت!
پیوندهای روزانه
  • پاسخ به سوالات وبلاگ نویسان
  • آخرین وبلاگ های به روز شده
  • زندگی به سبک بیان!
پیوندها
  • دریافت رژیم غذایی ( کارشناس تغذیه: ناصردهقانی )
  • کانال مطب_آنلاین
  • مؤسسه قرآنی سائحون
  • وبلاگ رسمی شرکت بیان
  • صندوق بیان
قدرت گرفته از بلاگ بیان